I Halmstads kommun finns 2 rödakorskretsar som tillsammans har ca 1100 medlemmar. Över 400 frivilliga ger av sin tid och sitt engagemang för att hjälpa utsatta medmänniskor i kommunen.

 

Frivilliga samlade in pengar till människor på flykt mot framtid

Modevisning på Röda Korsets dag 7 maj 2016.

Lördagen den 7 maj uppmärksammade vi Röda Korsets dag över hela Sverige och i Halmstad firade vi med en stor modevisning i butiken. Alla pengar vi samlade in går till Människor på flykt mot framtiden och vi drog tillsammans in ca 10 500kr. Du kan läsa mer om insamlingen HÄR.

Många frivilliga engagerade sig på olika sätt för att genomföra modevisningen och på bilden ser vi de 10-åriga killarna Theodor Örjes & Totte Joleby som fastnade på bild för Hallandspostens fotograf Lina Salomonsson.

 _________________________________________________________________________

Just nu utvecklar vi vår lokala hemsida med hjälp av några driftiga studenter på Högskolan i Halmstad. Vi behöver din hjälp! Svara gärna på enkäten för att ge dina förslag på hur vi ska utveckla vår hemsida.

 Gör vårt volontärtest för att ta reda på vilken typ av uppdrag som skulle passa dig. Du hittar testet HÄR.

__________________________________________________________________________

Vill du veta mer om Röda Korset i Halmstad?

Kontakta gärna Malin Joleby, Butikschef på Röda Korset Second hand, via e-post malin.joleby@redcross.se eller ring till butiken Röda Korset Second hand Halmstad, 

Telefon till butiken: 035-17 88 65

Öppet månd-fred 12-17 lörd 11-14.

 

Halmstadkretsen: Ordf Magdalena Engelsz 073-028 47 96 / magdalenaengelsz@halmstadredcross.se

Första Hjälpen-kretsen Halmstad: Jessica Stewart, tel. 070-7782436  eller halmstad@fhg.se