Startsidesbild, genrebilder Röda Korsets verksamhet

Välkommen till Röda Korset i Helsingborgs kommun

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

Vi söker ständigt nya volontärer och medlemmar, vänligen maila, kolla in oss på sociala medier eller, helt enkelt, kom och besök oss på Kupan på Örnsköldsviksgatan 15.

    KULTURARRANGEMANG OCH STUDIECIRKLAR SKER I SAMARBETE MED SENSUS

Kampanjen den 27-28 maj är över men arbetet fortsätter

från flykt till framtid

Röda Korsets vårinsamling för människor på flykt är över i Helsingborg

Över 60 miljoner människor är på flykt i världen i dag. För att ge medmänskligt stöd och nödhjälp i form av bland annat mat, vatten och varma filtar finns Röda Korset på plats. Till detta behövs pengar.

Vår kampanj på Konsul Olssons plats är nu över. Vi tackar för ditt engagemang och stöd. Under två dagar med bra väder har folk skänkt pengar och visat intresse som vi är i stort behov av för att kunna utföra vårt arbete innan, under och efter en katastrof. 

Självklart fortsätter vårt arbete. Vi är i fortsättningen i behov av nya volontärer samt bidrag lokalt, nationellt och internationellt. Mer om detta finns att läsa om på den här hemsidan eller på vår nationella hemsida. 

Du som vill skänka pengar kan göra det genom att swisha en summa till: 123 040 1687. Annars kan du skänka pengar på de här sätten

På gång i Helsingborg

Visa fler kommande händelser