Välkommen till Röda Korset i Lomma kommun

Skänk gärna dina gamla mynt! Se längre ner på sidan!


Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i Lomma kommun och Syrien, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

I Lomma kommun finns två kretsar; Lomma samt Bjärred-Borgeby-Önnerup. Vårt arbete baseras på frivilliga insatser och människors vilja att ge av sin tid och sitt engagemang till vår verksamhet.

I navigeringen här till höger kan du läsa mer om vårt arbete och vilka vi är. Kontakta oss gärna om du vill vara med i vårt frivilligarbete, eller om du vill ta del av de tjänster vi erbjuder.

Välkommen till oss!

Gamla mynt är värdefulla för Röda Korset

Hann du inte handla för alla dina gamla  mynt innan de blev värdelösa i affärerna? Vi har ett förslag: Gå in på SEB:s bankkontor på Centrumtorget i Lomma och lägg dem i Röda Korsets insamlingsbössor! Bössorna finns där fram till den 21 augusti. Denna insamling är öronmärkt till Katastrofhjälpen. Insamlingen är ett samarbete mellan Röda Korset i Sverige och landets alla SEB-kontor.
Tack för ditt bidrag!

På gång i Lomma

Visa fler kommande händelser
[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]