Startsidesbild, genrebilder Röda Korset

Välkommen till Röda Korset i Upplands-Väsby

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

Vi finns i nya lokaler på Björkvallavägen 10 C (ingång från baksidan av huset)  och vår Mötesplats Kupa med försäljning har öppet tisdag och torsdag 12-18.

Vår integrationsverksamhet som du kan läsa med om under vårt arbete sker onsdagskvällar med start 18:30. Till den verksamheten behöver vi fler frivilliga som vill ge av sin tid för att nya och gamla svenskar skall mötas under trivsamma former.

Under evenemang ser du aktuella händelser i kretsen:

Lördagen den 19 september kl. 11-15 Öppet Hus med anlending av Röda Korsets 150-års jubileum - varmt välkommen!!

Information om Röda Korsets aktiviteter, lotteri med fina priser, kaffeservering samt försäljning av "second hand" och mycket mer!

Varmt välkommen att höra av dig!

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]

Från flykt till framtid

Över 50 miljoner människor befinner sig just nu på flykt runtom i världen. På flykt från krig och konflikt, våld och övergrepp, förföljelse och terror.
Röda Korsets unika mandat gör att vi kan finnas på plats både mitt i krig och konflikt och när människor tvingas fly utanför sitt land.

Ditt stöd behövs!