Startsidesbild, genrebilder Röda Korset

Välkommen till Röda Korset i Upplands-Väsby

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

Vi finns i nya lokaler på Björkvallavägen 10 C (ingång från baksidan av huset)  och vår Mötesplats Kupa med försäljning har öppet tisdag och torsdag 12-18.

Vår integrationsverksamhet som du kan läsa med om under vårt arbete sker onsdagskvällar med start 18:30. Till den verksamheten behöver vi fler frivilliga som vill ge av sin tid för att nya och gamla svenskar skall mötas under trivsamma former.

Under evenemang ser du aktuella händelser i kretsen:

Lördagen den 19 september kl. 11-15 Öppet Hus med anlending av Röda Korsets 150-års jubileum - varmt välkommen!!

Information om Röda Korsets aktiviteter, lotteri med fina priser, kaffeservering samt försäljning av "second hand" och mycket mer!

Varmt välkommen att höra av dig!

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]

Katastrofer tar inte julledigt

Julkampanj 2015

Röda Korset tar inte heller julledigt. Vi finns på plats och kan lindra lidandet efter de hundratals katastrofer som varje år drabbar världen.
Pengarna som samlas in i jul går till katastrofhjälpen och ger oss medel att snabbt ge effektiv hjälp före, under och efter en katastrof.

Ge en gåva