Välkommen till Röda Korset i Arboga

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

 

Röda Korsets arbete bygger på frivilligarbete över hela världen. I Arboga Rödakorskrets sker all verksamnhet på dagtid. Vi tar gärna emot frivilliga (volontärer). Är du intresserad av frivilligarbete så ta kontakt med någon som arbetar i vår second hand-butik. Lämna namn och telefonnummer, så ringer vi upp. Du kan också ta kontakt med ordförande eller vice ordförande - se nedan.

Vill du veta mer, kontakta:

Rose-Marie Öhlund, ordörande tel. 0589-611536

Birgitta Lampa, vice ordförande tel. 0589-611536

E-post: rodakorsetarboga@telia.com

Mötesplats Kupan är Röda Korsets second hand-butik.

I Arboga finns vi på Kapellgatan 22, tel. 0589-611536.

 

Vår verksamhet bygger på frivilligarbete. De flesta av våra frivilliga tillhör riskgrupper under Coronapandemin. Detta begränsar våra möjligheter att bedriva verksamheten, såsom vi brukar. Tillgången på kassapersonal avgör butikens öppethållande.

ÖPPETTIDER fr.o.m. den 18 augusti 2020:
Tisdagar och torsdagar kl 12-15, fredagar kl 12-14.
Välkomna då!

Fr.o.m. måndagen den 17 augusti tar vi åter emot gåvor. Vid inlämning på lastkajen ber vi er ringa på dörrklockan. 

VÄNLIGEN - Ställ aldrig något på lastkajen när butiken är stängd, eftersom vi har problem med STÖLDER! Vi ber er att respektera detta!

UNDER BUTIKENS ÖPPETTIDER TAR VI GÄRNA EMOT: Hela och rena kläder, skor, hemtextilier, prylar, böcker och möbler. Ring gärna till Kupan först om det gäller stora möbler. Vi vill gärna komma och se möbler som ni vill skänka. Tel. 0589-611536

 Vi tar INTE emot: Bilbarnstolar, cykelhjälmar, barn- och sporthjälmar, TV-apparater.

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]