Du är här: Start/Borås/Om oss/Fristad-Gingri

Fristad-Gingri

Glada volontärer på Kupan i Fristad Glada volontärer på Mötesplats Kupan i Fristad
Skicka till:

Välkommen!

Vår Mötesplats Kupan och Second hand är belägen i Fristadshuset och har öppet tisdag, torsdag och lördag. Här kan du fynda allt från porslin, elektronik till tavlor. Här kan du avnjuta en kopp kaffe under shoppingturen och hembakat fikabröd. I vår Second hand-butik kan du handla handarbeten skapade av vår handarbetsgrupp som träffas varje tisdag på Mötesplats Kupan. Vår butik är handikappanpassad med ramp. 

Kretsen arbetar tillsammans med Svenska kyrkan och pensionärsföreningen för att motverka socialt utanförskap. Vi stödjer besöksverksamhet där anhörigstödjare besöker äldre i Fristad.

Vid vissa tillfällen under terminen vandrar rödakorsare ut med boende på Skogslid i Fristad och med andra intresserade, som inte själva har möjlighet att ta sig ut - de kanske är rullstolsburna eller bara vill ha sällskap. Det blir alltid lika intressanta och roliga promenader - med många historier och glada skratt. Vi följer vad som händer i naturen och i bostadsområdena under årstidernas växlingar.

Vi blir alltid glada av nya engagerade till vår verksamhet. Kontakta Cassandra Andersson eller Berit Hallqvist för mer information, se kontaktuppgifter nedan.  Vi behöver just dig!

Öppettider Mötesplats Kupan och Second hand:
Tisdag 10.00 - 18.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 14.00

Information:

För mer information eller om du vill stödja vår krets är du välkommen
att kontakta någon av oss:

Kretsordförande Cassandra Andersson
Tel. 072-700 10 75
[email protected]

Sekreterare Lena Olander
Tel. 073-045 98 12
[email protected]

Kassaförvaltare Elisabet Svedberg
Tel. 073-82 666 98
[email protected]

Frivilligledare Mötesplats Kupan 
Berit Hallqvist
Tel. 072-533 94 48
[email protected]