Du är här: Start/Falköping/Om oss/Stenstorp

Välkomna till Stenstorps Rödakorskrets!

Skicka till:

Vi har startat en Facebooksida där du kan följa oss. Sök upp Stenstorps Rödakorskrets och gilla oss där för att få uppdateringar. https://www.facebook.com/stenstorpsrodakorskrets/

Välkommen att gå med i våra verksamheter:

Trivselgruppen träffas för att umgås varannan onsdag, jämna veckor, i sysselsättningssalen på Björktuna. Ledare är Birgitta Skoglund.

Träffpunkten är ett internationellt kafé där vi lär ut svenska och berättar om Sverige för de flyktingar som bor i byn. Barnen leker i ett rum bredvid, så du kan gärna ta med dig egna barn om du vill. Vi träffas varannan torsdag, ojämna veckor, i församlingshemmets nedre plan. Vid frågor kontakta Elin på 0709-779261.

Kupan i Falköping. 1-2 vardagar och en lördag varje månad bemannar vi Mötesplats Kupan i Falköpings secondhandförsäljning. Vi sköter butiken och plockar ut varor.

Vill du hjälpa till kontakta Lotta på 0705-467047.

Boendes i Dala-Borgunda-Högstena driver en egen Kupangrupp, och målet är detsamma.

Besöksverksamheten består av frivilliga insatser där vi gör enskilda besök hemma hos personer, promenerar tillsammans med dem och ledsagar till vårdcentral, sjukhus och annat. Vi bjuder också på kyrkkaffe i samband med sommargudstjänsten. Ledare är Birgitta Tordby.

Läxhjälpen sker på biblioteket varje måndag kl 16:30-17:30. Ring Ann om du vill hjälpa barn med läxor, på tel 0702-283878.

Stenstorpsmarken 1 maj. Vi tar gärna emot lotterivinster, men lika välkommet som ett föremål är ett ekonomiskt bidrag till att köpa in presentkort för. Lotteripengar sätts in på BG 5454-3418, märk insättningen med "Lotteri". Vill du lämna vinster, ring till Helen på 0708-747591 senast 24 april.

Vill du hjälpa till att sälja lotterna under en timme på marknaden 1 maj, kontakta Ann på 0702-283878.

Vi samlar in mailadresser till våra medlemmar så skicka gärna in din till ordförande Elin_andersson82@hotmail.com

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss via vår ordförande Elin AnderssonHon nås på tel 070-9779261 eller mailen Ellin_andersson82@hotmail.com

Välkomna till Stenstorps Röda Korskrets!

 

">