Mötesplats Kupan Gnesta

Välkommen till Röda Korset i Gnesta kommun Mötesplats Kupan 

Fredag 29 maj är det stor REA på kupan med halva priset på allt i butiken. Vi har öppet mellan 13-16.

KUPAN HAR ÖPPET PÅ ONSDAGAR MELLAN KL 13-18 OCH VI TAR EMOT GÅVOR EJ VINTERKLÄDER OCH BÖCKER UNDER FÖRSÄLJNINGSTIDEN. BEGRÄNSAD ÖPPETTID PÅ GRUND AV RISK FÖR CORONA. OBS! TYVÄRR STÄLLS ALLA SOCIALA AKTIVITETER PÅ ELEKTRON IN TILLS VIDARE

Röda Korset i Gnesta söker spontant frivilliga som kan hjälpa till med att packa varor på ICA i Gnesta som ska levereras till samhällets RISKGRUPPER. .Är du intresserad kontakta ordförande Elisabeth Gustavsson via mejl: egustavsson54@gmail.com eller telefon: 076-4158226.

 

GNESTA KUPAN FICK GNESTA KOMMUNS MILJÖPRIS 2019. Klicka på länkarna:

https://www.sn.se/nyheter/gnesta/arets-miljopris-gar-till-20-arsfirande-kupan-sm5303385.aspx

 https://www.gnesta.se/bostadmiljo/nyhetsarkivbostadmiljo/byggabomiljo/gnestakommunsmiljopris2019.5.7a926c8216ee9bfa04faeb3e.html

Detta är Röda Korset - Röda Korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Vårt mål är att förhindra och lindra mänskligt lidande, oavsett vem vem det drabbar och hur det än uppstår.

I Sverige - Röda Korset utgör ett komplement till samhällets övriga skyddsnät. Arbetet baseras på frivilliga insatser och människors vilja att ge av sin tid och sitt engagemang till vår verksamhet.

I världen - Det finns 186 nationella rödakors- och rödahalvmåneföreningar i världen. Närmare 100 miljoner människor är medlemmar i rödakorsrörelsen. Det är människor som är beredda att frivilligt göra en insats för att rädda liv eller på annat sätt hjälpa utsatta medmänniskor.

Besök oss här
MÖTESPLATS KUPAN: VÄSTRA STORGATAN 9,

646 31 GNESTA / tel: 0158-103 70

Öppettider på Kupan är:

ONSDAG 13:00-18:00

Vi tar gärna emot prylar och kläder gärna i papperspåsar. Helt och rent vill vi att det ska vara.

GÅVOINLÄMNINGSDAG:

ONSDAG 13:00-18:00

Om du har möbler att skänka kontakta gärna övriga Mötesplats Kupan som finns i Södermanland.

29 maj är det stor REA på kupan med halva priset på allt i butiken.

Vi har begränsat öppettiderna till en dag i veckan på grund av risk för Corona.                                      Välkommen på onsdagar och fynda och stödja Röda Korsets verksamhet!

På inlämningsdagen tar vi emot hela och rena kläder och prylar. Tack för dina gåvor!

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]