Du är här: Start/Gotland/Bli volontär!

Bli volontär i Gotland kommun!

Rekrytering affärschef
Skicka till:

Personligt engagemang är själva livsnerven i Röda Korset. Som volontär eller medlem i Röda Korset kan du göra en viktig insats. Inom Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i vårt arbete. Våra volontärer delar Röda Korsets grundprinciper och vår tro på medmänsklighet. Tillsammans gör vi skillnad.

 

Sök volontäruppdrag

Vi har ett nytt rekryteringsverktyg. Under en övergångsperiod samlar vi alla lediga volontäruppdrag på en sida.

Här hittar du lediga volontäruppdrag inom Svenska Röda Korset.

Tips! På sidan kan du filtrera på Gotland kommun för att hitta ett uppdrag nära dig - du behövs!

 

Våra mötesplatser och second hand-butiker

Våra mötesplatser behöver alltid fler volontärer. Som volontär kan du hjälpa till med sortering, prismärkning, ta betalt i kassan, putsa skor, göra smörgåsar och kaffe, lokalvård, anordna aktiviter i mötesplatsen, tillverkning, administration m.m.

Om du är intresserad av att arbeta som volontär kan du maila info@rkgotland.se. Skriv gärna lite om dig själv, vad du vill hjälpa oss med och var på Gotland du finns.

Besöksverksamheten i Visby

Besöksverksamheten i Visby söker volontärer som kan avvara några timmar i veckan för att besöka människor som behöver lite sällskap. Vill du ställa upp kommer du och den du ska besöka överens om tid och plats för ert möte.

Du får stöd och utbildning av Röda Korset både innan och under tiden som du arbetar inom besöksverksamheten. Dessutom kommer vi som redan jobbar i besöksverksamheten att bli dina nya arbetskamrater. Och vi garanterar att du kommer att känna dig behövd och tillfreds med att kunna göra en humanitär insats.

Inom Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i vårt arbete. Människor med olika bakgrunder, etnicitet, kön, åldrar och funktionshinder breddar vår kompetens och vår förmåga att utföra vårt uppdrag. Våra volontärer delar Röda Korsets människosyn, humanitära värderingar samt våra grundprinciper.

Är du intresserad? Kontakta volontärledare Christina Malmqvist på tel: 0498-218344 eller mob: 070-522 81 35.

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]