Du är här: Start/Gotland/Hämta

Hämta - Röda Korset hämtar ditt överskott för återbruk

Välkommen till kassan, Kupan, Nybro Din gåva säljs till förmån för vår verksamhet...
Skicka till:

Almedalsveckan special:

Under Almedalsveckan kan Röda Korset hämta upp dina överblivna saker och vi använder detta till allt från att nyttja det i våra egna verksamheter, till försäljning som genererar pengar till våra verksamheter, till ett hållbart återbruk av materialet...

Normalrutiner:

Har du stora och skrymmande saker du vill skänka till oss och inte har möjlighet att transportera dina gåvor till våra secondhandbutiker så är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig med transporten.

Du förstår säkert att vi inte kan åka över hela ön för att hämta småsaker eller nån kasse med prylar eller kläder och att vi inte alltid kan hämta omgående.

Skicka en mail till oss och berätta vad du har så kontaktar vi dig och prata om hur vi kan hjälpa dig. Du är självfallet välkommen till oss och att där lämna själv, när vi har öppet.

Vi vill bara ha hela och rena saker och kläder, om du kommer med skräp så får våra frivilliga krafter användas för att åka på återvinning och det är inte så kul, dessutom kostar det Röda Korset pengar som annars kunde ha använts i vår verksamhet.

Besök våra secondhandbutiker i Fårösund, Slite, Visby, Gråbo och Hemse.

Välkommer att kontakta oss:

[email protected]