Du är här: Start/Gotland/Nyheter/Ny verksamhetschef för Röda Korset Gotland

Ny verksamhetschef för Röda Korset Gotland

Publicerad: 2019-02-21
Skicka till:

Låt oss presentera vår nya verksamhetschef som börjar 1 mars 2019!

Marika Hammarström-Gahnström är sedan 2017 tillbaka på sin födelseö Gotland efter att ha bott i stiftsstaden Strängnäs i många år. Hon har bosatt sig i Hejnum, sin gamla hemsocken där hon tillsammans med sin man Per Hammarström, keramiker har renoverat upp och byggt ett hus.

Marika har omfattande erfarenheter från arbetsledning och ett genuint intresse för människor som sträcker sig över alla åldrar utifrån olika behov och förutsättningar. Det har främst handlat om att hitta nya vägar och möjligheter till utveckling för den enskilde och i grupp. Utbildad bland annat på Eskilstuna-Västerås
Högskola och har arbetat som verksamhetschef inom vård och omsorg, integration och inom folkbildning. Initierat och drivit flera projekt riktat mot funktionsnedsatta, ungdomar och övriga grupper och individer. Hon har även verkat som egen företagare och under dessa år projekterade och etablerade hon tillsammans med sin man Keramikens hus, en central mötesplats för kultur som bestod av olika verksamheter.

Genom sitt yrkesverksamma liv har hon skaffat sig ett stort nätverk och värdefulla erfarenheter av människor i olika åldrar, kulturer och sociala miljöer som hon hoppas kunna ha stor glädje och nytta av sitt kommande arbete som verksamhetschef.

Varmt välkommen till Röda Korset, Marika!

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]