Du är här: Start/Halmstad/Våra verksamheter/Mötesplats

Mötesplatsen vid vår Secondhandbutik

Skicka till:

Röda Korsets sociala arbete bygger på mötet mellan människor. Röda Korsets Mötesplats är den öppna dörren för alla och utgör en gemensam resurs för frivilligarbetet och synliggör Röda Korsets närvaro lokalt. Här bedrivs verksamheter som motsvarar de lokala behoven och här har vi insamling och försäljning av skänkta varor för bistånd och för att öka våra möjligheter till arbete för och med utsatta människor.

Du kan bidra till vårt hjälparbete genom att skänka kläder, prylar, böcker m m för försäljning.  Att handla second hand eller vintage har blivit ett populärt sätt att hitta en personlig stil på kläder och inredningsdetaljer.

Det är också ett sätt att återvinna fullt användbara kläder och prylar. Det du inte längre har användning för blir till glädje för någon annan och när vi har sålt det omvandlas det till viktiga hjälpinsatser.

Hos oss kan du hitta

  • kläder
  • möbler
  • leksaker
  • elartiklar
  • prylar och husgeråd
  • böcker och mycket mycket mer

Välkomna in till oss

Kreativa och sömnadsglada personer sökes!

Brinner du för mode, sömnad och återvinning? Är du driftig och har fantasi till att skapa nya alster av säljbara kläder/textilier? Då är du den som vi söker! Vi på Mötesplatsen vid vår Second hand butik i Halmstad har en kreativ sömnadsgrupp med inriktning på återbruk. Har du ett intresse av att handarbeta, sticka eller virka så finns här alla möjligheter även till detta. Låta fantasin flöda och gå med i vårt projekt.

Vi träffas torsdagar kl 15.00 på Mötesplats