Utanför lokalen på Björkhagsgatan, Skoghall

Välkommen till Röda Korset Hammarö!

 

Nu är det mycket som händer i spåren av spridningen av coronaviruset. Vår Second hand-butik har begränsade öppettider, och vi följer rekommendationerna om avstånd och antal kunder i butiken.

Vi följer utvecklingen noggrant och kommer uppdatera information på vår facebooksida.

 

 

 

Är du intresserad av att hjälpa till i vår butik?

Är du intresserad av att hjälpa till i vår butik kan du kontakta Inger Carlsson på telefon 0730-529 450.

 

Öppettider i vår Second hand-butik

Hjälp oss hjälpa! Nu handlar vi åt dem som av smittorisk uppmanas att inte lämna hemmet. Hjälp oss hjälpa! Ring Lillemor på 070-326 32 38.

Hjälp oss hjälpa!

Nu handlar vi åt dem som av smittorisk uppmanas att inte lämna hemmet. Därför söker vi frivilliga att hjälpa oss hjälpa. Lillemor berättar gärna mer. Ring henne på 070-326 32 38. Tack!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen och består av miljontals volontärer som bestämt sig för att hjälpa andra människor. Vi kämpar för att rädda liv och ge hopp över hela världen och i Sverige, varje dag. Vi delar ut mat, förebygger katastrofer och bidrar med medmänsklig värme och mycket annat. Vi tror på medmänsklighet i kampen för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Att förstå, hjälpa och visa omtanke för utsatta människor är det som förenar alla inom Röda Korset.