Du är här: Start/Kungsbacka/Om oss

Kungsbackabygdens Rödakorskrets består av åtta lokala grupper. Detta är en samlingssida för dessa grupper och ni hittar mer information om, samt kontaktuppgifter till grupperna under respektive rubrik i högerspalten. ---->

Organisationsnummer 849400-4784
Bankgiro                        650-9699

SWISH: 1231133545

Välkommen till verksamheten år 2018! Läs ordförandens årsbrev här.

Läs om styrelsen för Kungsbackabygdens Rödakorskrets här.

Kungsbackabygdens Rödakorskrets grupper är flitiga på att samla in pengar till Röda Korsets olika hjälpprojekt i världen.

Handlingskraftiga Rödakorskretsar i Kungsbacka kommun har under 2016 samlat in närapå 300 000 kr. till olika hjälpprojekt. Läs om detta och om våra insamlingar under tidigare år här.

Sammanslagning 2016

Läs här om sammanslagning av de tidigare åtta kretsar inom Kungsbacka kommun; Fjärås-Förlanda, Frillesås-Landa, Gällinge och Idala, Kungsbacka, Onsala, Särö, Tölö samt Vallda till en krets, Kungsbackabygdens Rödakorskrets.

Under år 2016 skrev grupperna om de nu upplösta kretsarnas historia. Berättelserna finns under rubrik "I backspegeln" under respektive grupps sida i högerspalten. ---->