Du är här: Start/Malmö/Stöd oss

Stöd oss

Skicka till:

Ditt stöd är en förutsättning för att Röda Korset ska kunna fortsätta sitt viktiga arbete i Sverige och resten av världen. Det finns många sätt du kan engagera dig på.

Stöd Malmökretsen

Om du vill bidra ekonomiskt till våra lokala verksamheter i Malmö kan du sätta in din gåva på vårt Bankgiro 286-4726 eller swisha 1232 2138 82. Ange om du vill stödja någon speciell verksamhet.

Bli medlem

Gillar du det arbete vi gör i Malmö och vill ge oss ditt stöd? Fler medlemmar gör det möjligt att vidareutveckla våra verksamheter och hjälpa fler utsatta människor. För 250 kronor stödjer du Röda Korset i ett år. Betala in 250 kronor på Plusgiro 900807-9. Ange personnummer, namn, adress och krets 12206.

Vill du ge en minnesgåva?

Hedra minnet av en kär anhörig eller vän med en gåva till Malmökretsen. Vi skickar ett vackert minnesblad till den adress du anger. Brevet skickas med A-post och gåvosumman anges inte på minnesbladet.

Uppge den avlidnes namn, begravningsdag, begravningsbyrå eller vilken anhörig som ska få minnesbladet, belopp och dina egna kontaktuppgifter. Skicka uppgifterna till forvaltning.malmo@redcross.se efter att du satt in beloppet på bankgiro 286-4726.

Tänk på att vi behöver din beställning senast tre arbetsdagar innan begravningen för att kunna skicka minnesbladet i god tid.

Dina pengar kommer fram!

Vi är godkända och granskas av Svensk insamlingskontroll. De senaste åren har Röda Korset använt max 14% (dvs 14 kr per hundralapp) av pengarna till insamlingskostnader och administration. Det är långt under Svensk Insamlingskontrolls krav på 25% som gäller för organisationer med s.k. 90-konto. Vi strävar efter att alltid utvärdera och förbättra vårt sätt att arbeta i alla led. Hjälpen ska utformas så att den ger bästa möjliga resultat. Din gåva kommer fram och bidrar till ett bättre liv för många.

Så här blir din gåva avdragsgill

För att dina gåvor ska bli avdragsgilla måste du skänka minst 200 kr per tillfälle - och totalt minst 2000 kr per år. Sedan får du dra av 25 procent, vilket betyder att du kan skänka mer utan att det kostar något extra. Läs mer om villkoren på www.redcross.se/skattereduktion 

 

Varmt tack för ditt stöd! 

Ge en gåva

När nöden är som störst kan din hjälp vara närmast. Du skänker pengar genom att klicka på knappen här nedan och det finns flera olika områden för hjälpinsatser att välja på. Du kan betala med kort, din internetbank eller få ett inbetalningskort hemskickat.

Ge en gåva