Startsidesbild, genrebilder Röda Korsets verksamhet

Välkommen till Röda Korset i Mölndals kommun

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

Öppet nästa gång: Onsdag 23 september kl 13:00-16:00 samt torsdag 24 september kl 13:00-16:00. (Obs! kan ställas in vid regn) Vi har REA på sommarkläder.  Välkomna! 

På grund av coronapandemin har vi ändrade och varierande öppettider under hösten. Öppettiderna kommer alltså att att variera,så vi annonserar efterhand här ovan på hemsidan och vid vår lokal Mötesplats Kupan när vi  har öppet.  I dessa tider sker vår försäljning så mycket som möjligt utomhus, men det går bra att gå in i lokalen också. För att undvika smittspridning och kunna hålla avstånd kommer vi bara att släppa in högst 4 personer åt gången.

Vår lokal och secondhandbutik Mötesplats Kupan Röda Korset ligger i Åbyområdet bakom CircleK-macken där. Adressen dit är Norra Nedanvägsgatan 6A, Mölndal. Här kan man fynda kläder, skor, husgeråd, böcker, skivor med mera till billiga priser. Välkomna!

Vi tar gärna emot gåvor, men inte stora saker och möbler eftersom vår lokal inte är så stor. Var god lämna INTE gåvor utanför vår dörr. Ring gärna 0730445929 om ni har frågor och om ni vill lämna något när vi har stängt, så kan vi möta upp.

 

 

 
 


 

 

Vill du veta mer, kontakta:

 Eva Johansson/ 0730-445929. evajoha@gmail.com

Lilian Quick/ 0725-260300

 

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]