Startsidesbild, genrebilder Röda Korsets verksamhet

Välkommen till Röda Korset i Mölndals kommun

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

Vår secondhandbutik är stängd skärtorsdag 29 april

Välkomna till vår secondhandbutik Mötesplats Kupan Röda Korset Mölndal! Den ligger i Åbyområdet bakom CircleK-macken (f.d. Statoilmacken), och adressen dit är Norra Nedanvägsgatan 6A, Mölndal. Här kan man fynda kläder, skor, husgeråd, böcker, skivor med mera till billiga priser. Vi har öppet på onsdagar 10.00-16.00 och på torsdagar 13.00-19.00.  Under våra öppettider tar vi också tacksamt emot sådant som kan säljas vidare i butiken. Tyvärr kan vi inte ta emot möbler eftersom butiken är för liten för det. Telefonnummer till Kupan under våra öppettider: 031-271419.  Vi behöver fler volontärer, hör gärna av dig!

Lindome Rödakorskrets har gått upp i Mölndalskretsen och medlemmarna är överförda till Mölndalskretsen.. Välkomna! Vi skickar ut ett brev till våra nya medlemmar med information.


 


 

 

Vill du veta mer, kontakta:

Mölndal: Eva Johansson/ 0730445929. [email protected]

Lindome: Lennart Magnusson / 031-991433

 

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]