Startsidesbild, genrebilder Röda Korsets verksamhet

Välkommen till Röda Korset i Mölndals kommun

Röda Korset finns i nästan alla jordens länder. Arbetet ser olika ut i vår kommun och ute i världen, men vårt uppdrag är alltid detsamma oavsett var vi befinner oss: vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande, var det än uppstår och vem som än drabbas.

STÄNGT TILLS VIDARE. Tyvärr måste vi stänga vår mötesplats och secondhandbutik tills vidare på grund av coronaviruset, och det blir ingen vårbasar heller på lördag.. Vi öppnar igen så snart det går!

 Röda Korset i Mölndal anordnar som vanligt en rekreationsresa till Piperska stiftelsen i Lundsbrunn. I år blir det den 26 - 29 juli. Vi vänder oss till dig som vårdar en anhörig hemma eller har din anhörige på avlastning. Vi erbjuder dig en välbehövlig vila i underbar natur. Helpension samt en massage eller fotvård ingår och en halvdagsutflykt på lördagen. Vi har endast några platser kvar, så först till kvarn ... För mer info eller anmälan: Veronica Jakobsson 0739688142 eller Kerstin Dverre tel. 0733801101.

Välkomna till Mötesplats Kupan Röda Korset samt till vår secondhandaffär! Vår lokal ligger i Åbyområdet bakom CircleK-macken där. Adressen dit är Norra Nedanvägsgatan 6A, Mölndal. Här kan man fynda kläder, skor, husgeråd, böcker, skivor med mera till billiga priser. Vi har öppet på onsdagar 11:00-17:00 och på torsdagar 13:00-19:00.   Under våra öppettider tar vi också tacksamt emot sådant som kan säljas vidare i butiken. Tyvärr kan vi inte ta emot möbler eftersom butiken är så liten. 

Vi behöver fler volontärer i vår butik och i vår övriga verksamhet, hör gärna av dig till Eva Johansson tel. 0730-445929.

 
 


 

 

Vill du veta mer, kontakta:

 Eva Johansson/ 0730-445929. evajoha@gmail.com

Lilian Quick/ 0725-260300

 

[Missing text /redcross/units/localnav/heading for sv]