Du är här: Start/Sundsvall/Mötesplatser/Njurunda

Mötesplats Kupan Njurunda

Skicka till:

Njurundakretsens Mötesplats Kupan ligger på Affärsgatan 16 i Kvissleby.
Man kan säga att Kupan är navet i kretsens verksamhet. Här finns second hand-butik och café. Hit kan Du komma för att handla, dricka en kopp kaffe eller bara prata en stund, om Du vill det! Varannan tisdag har vi "hälsofika".

Second hand-butiken

I butiken säljer vi skänkta kläder och saker, såväl sådant som behövs i hushållet som prylar av olika slag. Här kan Du göra fynd! På Kupan finns också sådant som några av kretsens frivilliga har tillverkat. Varför inte köpa en "tuff" tygväska eller kanske en tavla av det lite ovanligare slaget? En tygkasse behöver vi nog alla när vi ska gå och handla. Ta gärna "en titt" på våra egentillverkade dock-kläder, som är ett "signum" för vår Kupa.

Vill Du sticka eller sy åt oss?

Om Du vill sticka eller tillverka nytt av gammalt, gå in på Kupan eller ring 060-56 15 55 och anmäl Ditt intresse! Du  kan sitta på Kupan eller hemma  om Du önskar det istället för att tillverka Dina alster. Kanske har Du nya idéer. Du är så välkommen!

Kupan är en mötesplats

Här kan man mötas över en kopp kaffe eller bara sitta ner och prata med varandra. Ibland har vi särskilda aktiviteter som loppis och underhållning. Vi har soppdagar och våffeldagar mm. Har Du idéer om vad vi skulle kunna göra så hör gärna av Dig!
I lokalpressen ser Du när vi har särskilda aktiviteter.

Välkommen att besöka vår Kupa!

Du kan också stödja Kupan och kretsens arbete genom att skänka hela och rena kläder, tyger, porslin och prylar till Kupan för försäljning. Du kan även ge Ditt stöd genom att bli medlem eller ställa upp som frivillig i kretsen arbete.

Kupan i Njurunda
Våra öppettider hittar du HÄR.

Adress: Mötesplats Kupan, Affärsgatan 16, 862 31 Kvissleby
Telefon 060-56 15 55
E-mail njurunda.rk@telia.com
Du kan också ringa 070-399 93 77 eller maila birgith.molberg@telia.com