Du är här: Start/Trollhättan/Stöd oss

Stöd oss

Skicka till:

Du kan enkelt hjälpa till med att förbättra för människor i utsatta situationer. Genom Röda Korset når hjälpen fram till dem med störst behov både snabbt och effektivt.

Du kan skicka en slant till BG 900-8004, PG 900 800-4, eller stoppa en slant i bössan, när du träffar på någon av våra frivilliga insamlare.

Ett viktigt sätt att stödja oss är att bli medlem i Röda Korset. Som medlem bidrar du till att Röda Korset finns och har en fungerande organisation som snabbt kan agera så att hjälpen kommer fram.

För 250 kronor stöder du Röda Korset i ett helt år. Om ni är fler i samma familj som vill bli medlemmar blir det ännu mer förmånligt med familjemedlemskap.

Anmäl dig som medlem redan idag till info@redcross.se eller per tel 0771-19 95 00, eller kom in till oss på Mötesplats Kupan, Södra Hamngatan 3, Trollhättan, och fyll i en medlemsblankett.

Tack för din hjälp.

Ge en gåva

När nöden är som störst kan din hjälp vara närmast. Du skänker pengar genom att klicka på knappen här nedan och det finns flera olika områden för hjälpinsatser att välja på. Du kan betala med kort, din internetbank eller få ett inbetalningskort hemskickat.

Ge en gåva