Hej! Till vår stora glädje har vi kunnat öppna Kupan igen, dock med begränsade öppettider. Tack alla nya duktiga volontärer! Öppettider är torsdagar 11-16 och lördagar 11-15. Under v 31, 32 och 33 pågår vår stora sommarrea, 50% på "nästan allt".

Välkomna önskar Styrelsen! 

-------------------------------------------------------------------------------------------

En av Vallentunakretsens största verksamheter är Secondhandbutiken Kupan där du kan handla – och skänka – saker och ting. Allt du hittar hos oss är skänkt. Alla som jobbar på Röda Korset gör det på frivillig basis – det mesta vi får in i våra kassor går ut till behövande i världen. Butiken finns på Tellusvägen 7, mittemot Lidl.


Välkomna med bidrag, stora och små, lämna dina överblivna föremål – kläder, husgeråd, leksaker, hemtextilier, möbler till Secondhandbutiken. Inlämning kan ske när vi har öppet i butiken.


Vi har bössor i butiker runt om i Vallentuna. Passa på att stoppa i lite slantar i rödakors-bössan, när du ändå står i kassakön.


Du kan också bli medlem. Gå med i Röda Korset och visa att du tar ställning för medmänsklighet, handlingskraft och allas lika värde. Eller så kan man bli månadsgivare, ett stadigt bidrag till hjälp där hjälp behövs.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. OM alla gör något blir till slut allting gjort!

VÄLKOMMEN!


Ordinarie öppettider:
Torsdag kl 11-16. 
Lördag kl 11-15.
Tyvärr inget Café ännu!

Adress: Tellusvägen 7
Telefon: 08-511 730 40
Bankgirokonto: 5376-7026
E-post: krets.vallentuna@redcross.se


Gilla oss på Facebook: Sök på Vallentunakretsen, Svenska Röda Korset