Du är här: Start/Vänersborg/Bli frivillig/Frivilliglärare på Restad

Sökes: 30 frivilliglärare!

Skicka till:

Fastighetsägarna på Restad Gård startar en intensiv språkutbildning för de boende på Restad i januari 2017. Satsningen sker i samarbete med bland andra frivilligorganisationer. För att kunna genomföra satsningen behövs 30 frivilliglärare. Är du en av dem? Du behöver inte vara pedagog för att få vara med, men engagemang, vilja och glädje är viktiga komponenter. .

30 frivilliga erbjuds en specialutbildning som leds av Barbro Thorvaldsen,pedagog och författare till kurslitteraturen Mottagningsboken. Första utbildningsdagen är den 25 november.

Är du nyfiken och vill veta mera? Välkommen till Villa Hehrne den 7 oktober kl. 09.30. (Åk förbi Hotell Hehrne – på backen till höger ligger villan.) Lunch och fika ingår.

Anmäl dig till projektledaren Ole Guldahl (oguldahl@gmail.com) till informationsdagen 7 oktober, eller om du redan nu vet att du vill ställa upp som frivilliglärare.

Självklart kommer Röda Korsets språkcaféer och andra aktiviteter att fortsätta . De boende kommer behöva träna det svenska språket både före och efter intensivutbildningen.